Αποστόλες & Επιστροφές


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:


Οι αποστολές των παραγγελιών των Χρηστών της Ιστοσελίδας θα γίνονται μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών. Η παράδοση των παραγγελιών θα γίνεται:

α) ΕΝΤΟΣ ΣΑΜΟΥ:Οι παραγγελίες δίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε την ίδια μερα μετά από την επιβεβαίωση της εξόφλησής τους (σε περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό) ή αντικαταβολής. Για ακυρώσεις παρακαλώ ειδοποιήστε μας πριν τις 14:00 την μέρα που κάνατε την παραγγελία.

Β) ΕΚΤΟΣ ΣΑΜΟΥ: Οι παραγγελίες δίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε την ίδια μερα μετά από την επιβεβαίωση της εξόφλησής τους (Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΑΜΟΥ) . Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας τηλεφωνικώς (6971735836 & 2273400239 – ώρες καταστημάτων – ή με sms – στο αριθμό κινητού τηλεφώνου που αναφέρθηκε – ή με email στο info@vaperscorner.gr , αν δεν λάβουμε την πληρωμή σας εντός μιας εργάσιμης μέρας η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτόματα χώρις προειδοποίηση. Για ακυρώσεις παρακαλώ ειδοποιήστε μας τηλεφωνικώς πριν τις 14:00 την μέρα που κάνατε την παραγγελία ή την επομενη μερα αν την βαλατε μετα τις 14:00.

ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ FLAVOUR SHOTS!!! ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΑ ΤΟΥ “ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ” ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ. (ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ.)


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:


Για αποστολές εντός Σάμου  (μέχρι 2 κιλά)*:

3€ Ευρώ (Τρία) Αποστολή με Speedex Courier ( Σε περίπτωση αντικαταβολής εντός Σάμου δεν υπαρχει χρέωση αντικαταβολής)

Για αποστολές εκτός Σάμου/Νησιωτικούς Προορισμούς: (μέχρι 2 κιλά)*:

5€ Ευρώ (Πέντε) Αποστολή με Speedex Courier

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΑΜΟΥ. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν παραλάβετε την παραγγελία σας από την εταιρία courier που συνεργαζόμαστε και επιστραφεί σε εμάς θα σας πιστώσουμε το ποσό της παραγγελίας μείων τα μεταφορικά έξοδα που χρεωθήκαν στο κατάστημα για να πάει και να έρθει η παραγγελία σας. Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε κάθε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα επιβαρύνεστε τα μεταφορικά έξοδα

ΧΡΕΩΣΗ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ : + 2 Ευρώ (Θα προστεθει εφόσον ελεχθει ο προορισμός σας και βρεθει δυσπρόσιτος)

*Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι ένα Ευρώ και είκοσι τέσσερα λεπτά (1,24€)

** Οι τιμές των μεταφορικών περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% βάση της πολιτικής της ταχυμεταφορικής.


ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ:


Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 5400-047282-183

IBAN: GR52 0172 4000 0054 0004 7282 183

Όνομα Δικαιούχου : ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


Τράπεζα: ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 191-002101-102132

IBAN: GR25 0140 1910 1910 0210 1102 132

Όνομα Δικαιούχου : ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού: 316/703456-31

IBAN: GR4101103160000031670345631

Όνομα Δικαιούχου : ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:


α. Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων κατά την παράδοση:

Τα ελαττωματικά προϊόντα κατά την παράδοση θα πρέπει να επιστρέφονται εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας στον Χρήστη. Το Καταστημα αφού ελέγξει και πιστοποιήσει ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση του Προϊόντος, οφείλει κατά περίπτωση είτε να αντικαταστήσει το Προϊόν με το ίδιο ή παρόμοιων χαρακτηριστικών αντίστοιχο Προϊόν ή να πιστώσει το τίμημα στον Πελάτη. Τα έξοδα αποστολής του ελαττωματικού Προϊόντος προς στο κατάστημα και προς του νέου Προϊόντος στον Χρήστη θα βαρύνουν το κατάστημα.

Είναι αυτονόητο ότι η επιστροφή του Προϊόντος θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς του (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο).

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η βλάβη οφείλεται σε κακή χρήση του Προϊόντος, τότε το κατάστημα δεν υποχρεούται ούτε σε αντικατάσταση ούτε σε πίστωση του τιμήματος, τα έξοδα δε μεταφοράς τόσο για την αποστολή του Προϊόντος στο κατάστημα όσο και την επιστροφή του θα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον Χρήστη.

β. Σε περίπτωση βλάβης κατά την διάρκεια της εγγύησης:

Θα ισχύει ότι αναφέρεται στην Εγγύηση του εκάστοτε Προϊόντος. Οιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς του και την αρχική του συσκευασία με όλα τα παρελκόμενα (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) άλλως δεν θα γίνεται δεκτή.

γ. Σε περίπτωση αλλαγής γνώμης του Χρήστη:

Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να αλλάξει γνώμη και να επιστρέψει το Προϊόν υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

– Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός δέκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και αφού προηγουμένως ο Χρήστης έχει ειδοποιήσει το κατάστημα σχετικά είτε τηλεφωνικά στο τηλ. 227300239 ή 6971735836 είτε μέσω ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση info@vaperscorner.gr.Tα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

– Για να γίνει δεκτή η επιστροφή η συσκευασία του Προϊόντος θα πρέπει να είναι άθικτη και το Προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, ενώ θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο).

– Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί ως πακέτο προσφοράς με επιπλέον δώρο ή οιαδήποτε άλλη προσφορά θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, το οποίο επίσης θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.


ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για λόγους ασφαλείας και υγιεινής τα υγρά αναπλήρωσης δεν επιστρέφονται .