ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 Vaper’s Corner

 
Το Vaper’s Corner ξεκίνησε το 2013 με το όνομα Κέντρο Ηλεκτρονικού Τσιγάρου με έδρα το Βαθύ της πανέμορφης Σάμου, Κονταξή 8 , απέναντι απο το κατάστημα ρούχων Benetton (Ο νέος μας χώρος παλία βρησκόμασταν στην Αρχ.Κυριλλου 1 δίπλα στην Εθνική τράπεζα) .
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τα δημοφιλεστέρα και ποιοτικότερα υγρά αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο καθώς και τις πιο αξιόπιστες συσκευές της αγοράς.
 
Η αγάπη μας για το αντικείμενο είναι το κίνητρο μας για να σας προσφέρουμε υπεύθυνα μόνο επώνυμα και ελεγμένα προϊόντα.
Με 5+ χρόνια λειτουργίας και περισσότερα από 9+ χρόνια εμπειρίας στον χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου , είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις γνώσεις μας ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.
 
Είμαστε επίσημο σημείο πώλησης των εταιριών Nobacco & JoinClub. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες αποθήκες στον χώρο , και προσπαθούμε πάντα να ανανεώνουμε την γκάμα μας.
 
Σε μας θα βρείτε υγρά αναπλήρωσης , αξεσουαρ , αναλώσημα , πρώτες ύλες για DIY υγρά αναπλήρωσης κ.α
Ελάτε στο κατάστημα μας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την συσκευή και το υγρό αναπλήρωσης που σας ταιριάζει. Μπορείτε να παραγγείλετε και ηλεκτρονικά μεσώ της σελίδα μας ή τηλεφωνικά. Αν κάτι δεν το βρίσκετε μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με το κατάστημα. Γίνεται προσπάθεια να ενημερώνεται το απόθεμα online , αλλά μερικές φόρες δεν είναι 100% εφικτό.
 
Για όποια διευκρίνηση ή απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2273400239 (ώρες λειτουργίας καταστήματος) η στο τηλέφωνο 6971735836 (ώρες επικοινωνίας : Καθημερινά 17:30 – 21:00)
 
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.